dimarts, 12 de maig del 2009

Grip global

Quan de res serveixen els esforços de les Autoritats Sanitàries Mexicanes, amb estudis de "Chamán Honoris Causa", per evitar la propagació de la grip prohibida en els països musulmans.

Quan un virus es converteix en el primer producte d'exportació del país panchovillístic, superant el chile, el guacamole de sobre i el tequila adulterat de bar de carretera.

Quan els tour-operadors i les agències de viatges, a petició de turistes intel·lectualment desinformats per la premsa gratuïta, canvien els viatges a Cancún (amb polsera i tot inclòs) pels viatges 100% segurs a Kabul (de cinturó d'explosius inclòs).

Quan els mariachis amb "mascareta" emulen l'eternament protegit Michael Jackson i incorporen "Fever" al seu repertori "Cielitolindès".

Quan el subcomandante Marcos i l'exèrcit Zapatista prefereixen enviar dobles seus a visitar els pobles indígenes fins que no hi arribin els kleenex i l'Iniston (Iniestón?) .

Quan Rafa Márquez s'autolesiona per saltar-se la comunió d'un nebot a Veracruz.

Avui que les baixes laborals son eternes... (pels afortunats que treballen/treballaven).

Avui que els primers a vacunar-se són els directors de les caixes d'estalvi...

4 comentaris:

Aleix ha dit...

Molt bo avi!
Ara que encara no has vist "l'Iniestón"...

Ben mirat (que no minat) en la crisi hi ha negoci i en la grip també, se m'acuden unes mascaretes (no menys baratetes) amb bigotis "mariachi jalisquenys" incorporats que serien l'èxit de la temporada.

Pensem-hi...

caterina ha dit...

D'aquí a dos dies ni en parlarem d'aquesta grip. Tot ens haviem de morir de la grip aviar i ja ningú es diu res. D'aquí a l'estiu es parlarà d'una altra cosa. La memòria de la gent és molt curta en el sentit que estem tan informats que ens informen i desinformen com volen i són molts els que es limiten a repetir el que llegeixen a la premsa o els diuen a la tele, sense plantejar-se res...

Anònim ha dit...

Per cert com ningú s'ha animat encara a batejar-la definitivament i canvía més de nom que ronaldo d'equip. Podriem anomenara grip al cub, que et sembla??

Ramon ha dit...

mascaretes amb bigotis...lapiara-ho, aleix!

Caterina, jo crec que la gent només recordarà la grip perquè serà del grup de facebook "jo també tinc un amic d'un cosí d'un parent llunyà que tenia la grip porcina!!!"

grip al cub? hi haurà quarentena? o tresena?

Salut a tothom!!!