divendres, 3 de setembre del 2010

xino xano

Després de 7 anys de “””””””””govern””””””””” i posar-se el Digui Digui, el president Montilla, en una visita llampec a l’estil StarTrekenc, es teletransportava a la Xina (popular) per aconseguir fer-se la foto al costat del Gegant Asiàtic de l’automòbil Chery, permetent-se el luxe, fins i tot, de ser el més alt de la instantània.

Segons un Montilla eufòric, s’havia aconseguit que Chery anunciés que estava a punt de repensar-se la hipotètica probabilitat de que, en un futur sense determinar, es plantegés la viabilitat d’un estudi, sempre i quan les conjuncions planetàries no fossin adverses, d'instal·lar-se a Catalunya, el que, segons el mateix president, podria significar la recuperació econòmica del país, i, per suposat, la dels tallers de reparacions de cotxes.

Tot i riure per sota el nas, Montilla ha negat qualsevol efecte oportunista, vista la proximitat de les eleccions al Parlament, ni tampoc haver-se deixat els deures (del 2003!!!) pel setembre (del 2010!).

El president ha dit que ja fa un any que treballen amb la firma xinesa, veient-se en secret en tallers de costura del Raval.

...Demà que entre els tupperwares de basars oriental es podran trobar utilitaris de 5 portes per anar xino xano!

5 comentaris:

PEP ha dit...

...I mentrestant, a la Conca de Barberà es produeix la revifalla d'un altre sector en crisi, el de la especulació immobiliaria. Definitivament, la nostra economia es recupera!!!

L'astronauta rimador ha dit...

Gran Ramondinhu, per celebrar la teva tornada en honor al 3alcub fare un "comment" amb una bona rimada.
El que cal es que el montilla no vulgui ser el capitan Maravilla.
Ara vol que fem un cotxe elèctric,això que es un sociata eclèctic.
Com la rima ja no dona per més, per acabar escric montilla al inrevès.

A L L I T N O M

Ramon ha dit...

Pep,
aviat serem primera potència mundial, a aquest pas...

Astronauta,
benvinguda rimada que facis cada vegada

Salut i col·leccionisme!

Aleix ha dit...

Tornes fort! Molt bo...

Però amb aquest nom (el Chery, no el Montilla) pot ser que mori d'èxit com la coca-cola aquella. A més, ja saben aquests senyors xinesos, que aquí la gent que va a la feina vol cobrar a final de mes?

Ramon ha dit...

Aleix,
a la xina no cobren a final de mes?
No m'estranya que tots els empresaris hi vagin de cap!

Chery coke per ells, doncs!!!