dijous, 27 de març del 2008

Aigua


El panorama a la city dels que passen la setmana de caputxes liles embussats en carrils estrets a 80km/dia és alarmant. La manca d'aigua provoca problemes als post-moderns artistes d'U de pasta per crear intel·lectualment glassons que flueixin en sangries onassianes per turistes assedegats de gaudí, miró i tot el que superi els 60 graus.

Evitant la paraula prohibida evangèlicament a la 5a província, de gent d'uniforme blau i nus de polipropilè, el govern del qui posa el cap i corona d'espines souvenirment portada de terra santa a mercè de les bases, ha insinuat que es podria ... part del noeístic segre per respondre a la crida humanitària feta des de l'humil barri de Pedralbes per tal de satisfer la 3a dutxa diària en temporada de rebaixes d'estiu.

Tret que els camarades bicingclistes, antics amics del rei tenyit de fogós cognom que va posar el seu monàrquic cap en guillotina ecosocialista després d'obtenir similars resultats que el partit antitaurí a pamplona capital, arribin després de l'enèssima sheeshaa a una solució més sostenible, assistirem al primer ... d'aigua, possible preludi de futures emanacions que al toc de taronja puguin acabar regant camps de cultiu de 18 forats prop de zones rurals de planta baixa i 10.

2 comentaris:

Albert Gasull ha dit...

M'agrada el ritme fuetístic-dalinià Moni. Tu-níssia t'ha renovat l'oxígen a l'emisferi esquerre del llevreC.

Anònim ha dit...

L'amenaça fantasma!

Vacances + reducció de jornada laboral = Article genial.

El paràgraf del mig mereix premi de les males arts i les lletres catalanes.

Proxima parada... machu pichu?

Guillem