dijous, 6 de març del 2008

Els russos també voten


A la plaça que ha vist desfilar missils de porexpan, aïllant tèrmicament la guerra tèbia, i on helicòpters amb la ciríl·lica "L" aparquen amb tiquet de zona roja, Lenin, apaisat, hiverna windowsment.
El candidat Medvédev passa el dissabte, dia de re-flexió, comprant roba compulsivament per efecte de l'ansietat als magatzems Gum, sense ni haver-li preguntat a la dona quina talla gasta (ell). El que tampoc sap, i que li estalviaria menjar valerianes a cullerades, és que la resta de presidenciables ja fa estona que fan migdiada a la morgue després de patir tots el mateix accident casolà fortuït.
El diumenge, 109 milions de russos cridats a les urnes disfruten de la festa de la democràcia introduïnt el seu vot directament en una destructora de documents del KGB.
El recompte, doncs, es decideix fer-lo a l'urna que l'hereu de Putin, la nit anterior, ha omplert amb 109 milions de butlletes DIN AO (en clara actitud winraresca) amb el nom de Medvédev escrit a mà per falta de toner a la fotocopiadora.
Les faltes ortogràfiques del filll de Putin s'han encarregat de repartir els vots: el 60% per Medvédev, el 30% per un tal Mevedevéd, un 5% per un tal Me ve de i la resta entre tants candidats com possibles combinacions d'n-1 elements.
Els mitjans de comunicació que no han volgut plagiar el cvitae d'Anna Politkovskaya ja parlen d'eleccions transparents i incolores, davant el silenci dels observadors internacionals, que prefereixen seguir fent snorkel sense tub al fons del riu Neva.
Putin, el president sortint, ha donat la clau i el comandament del tdt al seu dofí Medvédev, i li ha demanat que continui la seva tasca: que Rússia segueixi sent el país amb més somriures per metre quadrat.

A Rússia, serà per urnes... (Lenin)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests rusos... és per llogar-hi cadires.

Anònim ha dit...

Els tres vodka negres que m'he pres abans de llegir l'article m'han ajudat a prendre'm amb humor la seva lectura. Tot i així, al final m'ha passat com als russos.. quan m'he mirat al mirall al acabar, tenia la llengua ben negre... tant com el futur que els hi espera a les poblacions marginals russes.. les grans oblidades pels 'nous' capitalistes, molt d'ells amb el carnet del PCUS amb autògraf de Gorbachov emmarcat a l'entrada de casa.

Bon viatge Ramon!

Guillem.

Ramon ha dit...

Un brindis post-vacacional a la salut dels camarades!