dimarts, 26 de febrer del 2008

No country for old men (ho diran per les pensions?)


A can Bardem, el moble caoba de la sala d'estar, refugi de reis de tortell destronats, galls de maig-juny de Portugal i de matrioshkes, que tot i ser russes, s'alinien a la manera de la Índia, haurà de fer lloc al tipus calb de freixenet, d'espasa digna de cavaller de la taula rodona comprada a l'Ikea.
Javier Bardem ha rebut la benedicció de l'Acadèmia dels guionistes emprenyats, amb el reconeixement pel seu paper d'humorista frustrat a "No és país per vells", una peli dels germans del qui cantava Suzanne sota la dutxa.
Bardem ha trepitjat amb força la catifa vermella, propietat d'un marajà daltònic vingut a menys des de l'arribada del biodiesel, que aquest any s'ha cobert per si de cas entraven en escena unes gotes hollywoodenques de repartiment.
Altres actors de la talla S, com Stallone, no han assistit a la vetllada en protesta per no estar nominats tot i el seu paper wc doble capa, a la quarta entrega del qui no notava les extremitats inferiors.
En el minut de glòria a l'escenari, Bardem ha donat les gràcies a la seva mare per haver-li donat setmanada durant més de 40 anys, ha agraït als Coen que el preferissin a ell abans que a Joan Pera i ha demanat la pena de mort, fet que ha provocat l'aplaudiment massiu de la part de la grada que ocupava Schwarzeneger i els fabricants de cadires elèctriques, per al perruquer de la pel·lícula, que va assortir el cap d'en Javier en un dia de permís del frenopàtic.
La pel·lícula, titllada de meravella del cine pels seus productors, pot convertir-se aviat en una saga comparable al senyor dels anells, ja que, si no és país per vells (d'Imserso i matins al sol), ja em direu si ho és per joves..

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És impressionant com escrius, m'agrada molt el teu estil. Felicitats,

Anònim ha dit...

tremendu

Anònim ha dit...

"C'est la vie", uns fan lloc a l'estanteria per encabir-hi un òscar i d'altres, com jo, fem lloc per poder-hi encabir una mica de pols ... i quatre fotos de viatges per fer dentetes a qui les pugui veure.

Ramon, ets un crack !

Anònim ha dit...

Buf, ka veritat és que porto 5 minuts intentant posar-te algo graciós però segurament em quedaria curt i passo de fer el ridícul. Simplement dir-te que m'escorro de riure cada cop que llegeixo un dels teus escrits. (Crec que hauries de introduir alguna nova tecnologia al blog, que tal un podcast de tant en tant..). Ja sas amb qui has de parlar si ho vols fer.

Bona nit... i tapat!

Anònim ha dit...

"me gustan tus tetas porque huelen a tortilla de patata"

___Javier Bardem____"Jamón Jamón"