dimarts, 5 de febrer del 2008

Augmenta l'atur

El nombre de parats augmenta espectacularment des de l'inici de l'any, tant com les matrícules en els gimnasos, piscines i altres llocs on l'espècie humana, àvida d'esbeltesa, l'únic que aconsegueix aprimar és la seva butxaca a base de quotes.
L'atur augmenta mentre els funcionaris, des del bar, s'ho miren amb nerviosisme i expectació, i per tranquilitzar-se, allarguen l'esmorzar fins gairebé l'hora de plegar.
L'administració pública, en veure la creixent demanda de la societat per "passar a millor vida" ha enviat una circular per demanar a tots els organismes públics que amaguin els folis, tipex i altre material d'oficina pel perill que suposen els nouvinguts.
L'esclat de la bombolla immobiliària només ha donat feina als netejavidres dels edificis on ha esquitxat, i per altra banda ha deixat al carrer a personal de tota mena, que, el qui està en millor situació, té una parella enganxada al bet&win i als SMS dels matins de Tv3, i uns fills de més de 30 anys que viuen a casa i que devoren un parell de màsters l'any apart de vacances en llocs que gairebé no es poden ni pronunciar.
Per aquestes persones, a banda del salt al buit i posar el cap dins el microones, la única sortida que s'endevina és anar a Andalusia a donar classes de català, o si un és basc i té la sort que no l'han empresonat, euskera.
Això si, si guanya el PP les eleccions, haurà de posar el cap al microones ja que Rajoy no vol sentir ni parlar del català a la Alhambra, argumentant que llavors, l'acudit de "e...difisi" deixaria de tenir gràcia ara que el començava a entendre (que no comprendre).