dilluns, 11 de febrer del 2008

Il·legalitzant

El jutge Garzón, conegut per impartir classes de txistulari els diumenges per la tarda a una coneguda herriko taberna d'Hernani, ha decidit, després de tenir un mal dia jugant al poker, en que ha perdut tot el que havia cobrat del cas Pinochet, il·legalitzar tots els partits bascos que no condemnen la violència ni utilitzen el color blau com a fons dels posters del candidat.
Garzón, mostrant el seu cantó més amable, ha convidat la cúpula (sense en francisfor) d'ANB i del PCTB a celebrar els darrers actes de la campanya a l'ombra, i els ha promès que els anirà a visitar un cop al mes i els durà tabac de liar ja preparat.
La resposta a l'empresonament no s'ha fet esperar i la mateixa nit en tot el Pais Basc s'han protagonitzat (per ordre d'aparició) actes de kale borroka. Després d'una pluja d'idees i d'una caixa de txakolín els joves radicals han decidit cremar tots els autobusos que no tenien l'adhesiu de "papá no corras" escrit en euskera. L'ertzaintza ha contraatacat i ha carregat, després d'una pluja d'idees i d'una caixa de txakolín, contra tots els vianants que tenien una lletra "K" al seu DNI, provocant al final que la càrrega s'hagi efectuat contra la mateixa ertzaintza.

Haurem d'aprofitar aquestes eleccions si volem fer el que recomana Maragall, ja que qui sap si el següent que il·legalitzarà Garzón serà el vot en blanc.