diumenge, 27 de gener del 2008

800 anys

Viure fins als 800 anys ja no és, per algú que no sigui Walt Disney o treballi a l'Eismann, una cosa impossible.
Els científics han descobert que la bata blanca els fa semblar més grassos, i que apart d'això, genèticament es pot multiplicar la vida del llevat (que no robat) per deu (que no per Déu).
Els analistes ja han començat a formular els primers interrogants, i es bescavien 3 interrogants per un entrepà calent i una canya.
Fidel Castro ha demanat ser el primer a modificar-se genèticament, sempre que la substància no doni positiu en un control antidopatge que podria perjudicar la seva carrera esportiva i per tant la seva presència a Seoul 2008.
Moltes famílies es mostren expectants ja que somnien en poder acabar de pagar la hipoteca en vida, i fins i tot poder gaudir durant uns centenars d'anys de la casa (pis, pis-patera, patera) anar de vacances a Marina d'Or, que aleshores fins i tot els carrers estaran edificats, i poder deixar de demanar caritat pels carrers fent-se passar per gitanes romaneses ni vendre cd's pirates.
Als països del tercer món es veu amb preocupació el fet d'haver de passar gana durant tants anys, i els condemnats a cadena perpètua ja han demanat directament la cadira elèctrica, però només si la descàrrega la produeixen amb energies renovables.

En tot cas, no sé si valdrà la pena allargar-ho tant. Total, amb el que donen per la tele...

6 comentaris:

Albert Gasull ha dit...

Si fiques el 800 vertical sembla una dona grassa amb ulleres. Salut Ramoni!

Anònim ha dit...

I si el poses en vertical i cap per avall sembla un home gras amb patins.
Salut Ramon (que estàs una mica pàlid a la foto,no?)

Anònim ha dit...

A quina versio del Pro Evolution jugariem?
I amb quina play?
Apa cuidat!!

Anònim ha dit...

Nen, et felicito, escrius força be, he passat na bona estona llegint. Ara no se si voldria viure 800 anys, tinc clar que passo d pendre llet, no penso anar de rebaixes al carrefour, que nostru senyor ens agafi confessats guanyi ki guanyi a iankilandia i vagin o no vagin b xl canvi climatic Nuclears? No, Gracies.
Un ptonassssssssssssss!!!

Ramon ha dit...

Salut a tothom...la necessitarem per arribar tant lluny!

Anònim ha dit...

jo no c pas a kina versió jugaríem del proevolution d'aki 800 anys ni amb kina play ho fariem, només c q enkara continuaria inrtractable foten "palicilles" a "totkiski" xDD

Ja em vei sentat en un banc de la rambla amb tots els demés jaiets i fent unes partidetes en unes tv futuristes...joujou