dissabte, 5 de gener del 2008

Caure bé

A.M. cau bé. Precipitar-se al buit des d'un 47è pis i que no se t'arrugui el mono de treballar sembla impossible, però si a més sobrevius, això ja pot ser considerat un miracle comparable a la multiplicació dels pans&peixos o al fet que George Bush hagi estat president dels Estats Units.
I és que ser netejavidres d'edificis en altura és una professió de risc, i sobretot si et fan treballar sense arnés de seguretat, amb els ulls tapats i l'embestida a més té l'amplada d'un escuradents.
La senyora d'A.M., veient que el seu marit evoluciona favorablement, ha donat gràcies a Déu pel miracle i ha promès que mai més li farà llenties, un plat que A.M. odia si no li fa la seva mare.
L'afectat, encara en procés de recuperació a l'hospital, ha declarat que deixa la feina i que no tornarà a pujar a un edifici tan alt si no funciona l'ascensor.
Com a mesura preventiva ja s'ha ordenat tapiar totes les finestres dels edificis alts de Nova York, és a dir, tots, i en el seu lloc dibuixar per la part interior un paisatge bucòlic de la Toscana, menys al despatx de l'alcalde que ha preferit el fons de pantalla dels núvols del Windows.

Resumint: a Nova York, podem dir que aquest Nadal hi ha caigut el gros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja es veu que sóc un tio amb sort.

A.M.

Albert Gasull ha dit...

Molt bó!!!

La Vesna Vulovic segueix, però, tenint el record:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/vesna-vulovic-recorda-caida-libre.html

XP

Anònim ha dit...

Ramon, pot ser que l'entrada del concert sigui d'un concert a la plaça dels braus de tarragona de l'any 1994?

Guillem.