dijous, 10 de gener del 2008

Nuclears? Ara si, gràcies!



Doncs es veu que el senyor "Flash" Gordon Brown (sr marró), primer ministre britànic, ha engegat la campanya a favor de les centrals nuclears.

El motiu que esgrimeix, a banda que un parent seu tingui el monopoli de centrals nuclears al Regne Unit/desunit, és que protegeix el planeta del canvi climàtic, va bé per la digestió i a més fa la guitza a tots els països productors de petroli, incloent una associació cultural de barbuts amants de penjar vídeos a la xarxa on expliquen els seus propers actes públics.


El gran dilema que se'ns presenta és: I nosaltres, què hem de fer?

Els que tingueu una edat, se'n recordareu de la xapeta aquella en que sortia una espècie de sol vermell(imatge), que feia cara de turista alemany a Salou en ple mes d'agost després d'un dinar "typical paella&sangria".


Orgullosos, els progres de l'època duien al seu abric de pana, l'esmentada xapa (jo també la portava però encara no sabia què volia dir progre - però si el significat de "no fer ni xapa"). Aquests melenuts amants de les migdiades llargues deien que no a les nuclears, a les perruqueries i al menjar ràpid.


Jo no sé què creure. En principi, refiar-nos dels anglesos no sembla el millor camí, si pensem, per exemple, en que condueixen sempre pel carril contrari...


No res, que haurem d'anar a buscar els antics progres - convertits en delegats bancaris i promotors immobiliaris - i veure què hi duen penjat a l'abric de pana o, millor dit, al "traje" del Zara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Flash Gordon tenía com a enemic a el doctor Ming, quin sería el simil actual, Joan Herrera, Imma Mallol, la parella de neojipis guays que escolten messtisatge i reciclen a www.aquireciclem.cat??

Anònim ha dit...

Als teus peus mestre!

Guillem.