dilluns, 21 de gener del 2008

Mala llet

La llet ha pujat un 30% al 2008. Segons els analistes, molts d'ells a l'espera de judici, la crisi es pot agreujar si el preu del cola-cao sofreix algun increment, cosa que pot significar a la llarga que a moltes llars surti més a compte sucar les galetes de l'esmorzar en gasolina sense plom.

L'augment de preu de la llet ha fet que els ramaders vagin a treballar amb porsche cayenne, no vulguin trepitjar res que no sigui moqueta i que la majoria de vaques ara parlin en francès i no vulguin portar cascabells sinó collars de Tous.

L'increment de preus portarà inevitablement a l'aparició d'un mercat blanc (negre) de productes làctics. Si abans s'amagava la droga dins, per exemple, de pots de llet en pols, ara s'amagarà la llet en pols dins de pots de droga.

La frontera andorrana vigila més que mai, disposant dels més rigurosos controls, tots ells reglamentàriament subornables, per tal d'evitar el pas de llet d'un cantó a l'altre dels pirineus.

Qui vulgui passar d'amagat més de 2 litres de llet semi serà multat, qui vulgui passar més de 2 litres de llet en pols serà torturat i qui vulgui passar una vaca i de resultes d'un "xivatasso" la policia li requisi la sogra enlloc de la vaca, tindrà, a canvi, un viatge de tornada molt més plàcid.

Si el policia que inspecciona, a més, es fa un col·leccionable de veterinària, pot ser que detecti la vaca per ser la que remuga menys de les dues. Això si que serà doncs, tenir mala llet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xapeau!!!! això va amunt!!!
Molt bo, per celebrar-ho vaig a caragolar-me'n un de llet condensada.

PD:Començarem el tràfic il·legal de "Sombrerus de copa".

Anònim ha dit...

Hahhahaha!

Mestre això ho han de saber els diaris!

Et proposo com a columnista d'opinió de diaris!

Guillem.