dijous, 17 d’abril del 2008

Lo riu és vida...

La guerra està a punt de començar. El conflicte territorial que pot ocasionar un mini-transvassament per tal de fer arribar aigua fins la font de canaletes, preveient un hipotètic bany de masses championsistes, pot desembocar en un remake passat per aigua de la batalla de l'Ebre, on els bàndols no assisteixin armats sinó carregats amb cantimplores i galledes.

El negre conseller de futur d'igual color, blanc de totes les acusacions, reiterant-se en la seva mania d'introduïr la seva extremitat inferior a la galleda (això si, eixuta pel canvi climàtic), anima els seus companys de les abnegades terres sudenques a abandonar la militància ecosocialista i dedicar-se de ple a l'ensinistrament de camells i dromedaris.
Preveient aquesta desertització, la torna a tocar Mohammed Colom, el qual, després d'haver plantat el pi en continent africà, i convertit a la religió convergent, reparteix receptes de dàtils amb bacon als restaurants de menú paellístic de tota la vida.

Mentrestant, els Monegros es preparen per una operació de cirurgia estètica que els ha de convertir en una exhuberant selva Amazònica ben dotada d'hotels, camps de golfus i piscines, fet que mostra una gran sensibilitat del govern pilaric (de caramel gran) pel tema de l'aigua.

El PP valencià vol portar el tema als tribunals, i ja ha anunciat mobilitzacions per haver d'omplir les piscines dels xalets amb aigua de Lanjarón.

Al final, l'aigua de l'Ebre l'haurà de custodiar l'èxercit espanyol, progre, de bota de xarol i crema antiarrugues per antojo ministerial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo! Ja es veu que tens temps per pensar el que vols escriure, però aprofita'l una mica i afaita't(veure foto).

Amb la hipotètica vall de llàgrimes que hi haurà a Tarragona quan es vegin jugant a la mateixa categoria que els de la capital de comarca veïna ja no caldrà patir ni per mini-transvassaments perennes o caducs.

Per cert selecció musical tremenda només trobo a faltar algun "temilla" dels Lexu's.

PD: Algú sap perquè fan escriure tantes lletres seguides, que no volen dir res, per publicar un comentari?

Ramon ha dit...

tantes lletres seguides, que no volen dir res... no serà el darrer premi sant jordi?