dimecres, 22 d’octubre del 2008

Boletaires (ells també voten l'Obama!)

Exèrcits de metropolitans exploradors televisivament ensinistrats desembarquen normandiament cada cap de setmana en cunetes aviat blaves per emprendre l’heroica tasca d’omplir els vimetencs cistells de Dior d’aquests fongs tan codiciats.

La creixent afició entre la població que tria passar el cap de setmana en familia al bosc amb la intenció d’extraviar la sogra o intoxicar el cunyat i que arriben a ocupar el 100% dels terrenys cohibint qualsevol bolet d’aparèixer en superficie per por a durar menys que una promotora immobiliària ha fet que l’administració es plantegi la possibilitat de construir boscos de planta baixa + 10 a l’estil Corte Inglés per poder donar cabuda a tanta demanda.

El cos de bombers, a més, recomana la prèvia lectura de Hansel i Gretel abans d’endinsar-se a l’inhòspit i facilita un telèfon d’emergència en cas que algú no entengui la filosofía del conte. Tot i així, els valerosos funcionaris amants del zapping, rescaten dia si dia també pixapins que es desorienten en perdre de vista l’asfalt i les parades de metro.

Altres aglomeracions es donen també en els centres d’assistència primària on intel·lectuals massa orgullosos per obrir la guia davant la família reben la extremunció en digerir sense mastegar una dotzena d’amanites phalloides que creien exquisides pel paladar.

De totes formes, sempre quedaran pagesos altruïstes a peu de carretera per vendre, a preu d’or, cistells rebossants perque puguem fer dentetes, de tornada a casa, als altres conductors al peatge de Martorell.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular!!!

Em sembla que la foto que tens ara al blog l'hauries de canviar per una altra que no hi fóssis perquè t'has sortit!

Realment bo, cistells Dior, boscos de baixa + 10 i valerosos experts en comandaments a distància són una bona descripció de la fauna boletaire de rasclet i bossa de plàstic abandaonada al bosc.

S'ha de publicar i necessites un representant, EEEEHHHHH!

Fusti_CEACCM ha dit...

Salut company!
Després de llegir aquest post només em vé una paraula al cap, i en majúscules: GRAN! MOLT GRAN!

Si Quimi Portet fós una divinitat, ja sabem qui seria el seu emissari terrenal i català.

Amén!

Ramon ha dit...

Aleix
Per quan rasclets del decathlon?
Va bé 70% 30%?

fusti_ceaccm
Que en Quimi beneeixi la plebs pels singles dels singles...Amn!

Anònim ha dit...

Tremendu... No tinc més a dir. Tantu no t'enredi aquest tal aleix que ja va ser representant d'un tal amunike, i mira com va acabar.

Tapa't!

Anònim ha dit...

Genial Ramon,

M'han sortit agulletes abdominals(com no)després de llegir aquesta super inspirada redacció.

Quan podrem llegir-te en un diari públic de tirada nacional?

Aixo no pot quedar nomes com a material d'un blog per incondicionals.

Guillem dixit.