dimecres, 26 de novembre del 2008

Cop policial a ETA (detenció de Txeroki mentre feia l'indi)

Dilluns passat queia (del llit) Garikoitz Aspiazu Rubina, àlies Garikoitz Aspiazu Rubina, cap militar de la banda terrorista ETA, organització especialitzada en incentivar les vendes al sector automovílistic per tal de fer front a la crisi econòmica, a base de bombes lapa.

Gendarmes i Guàrdies Civils agafats de la mà es presentaven sense trucar a altes hores de la matinada al pis que compartien Txeroki i la seva companya sentimental prop de Lourdes, on de miracle havien trobat un pis de lloguer a meitat de preu del que tenien a Donosti, i que els permetia amb el que els sobrava de l’ajut del govern per a joves emprenedors, deixar bitllets a la safata de missa cada diumenge.

En el moment de la detenció, Txeroki i Cia dormien plàcidament contant ovelles que s’associaven a la Kale Borroka. Ambdós anaven armats. Txeroki tenia una retallada sota el coixí, que probablement era la que li ocasionava les molèsties cervicals que sempre l’obligaven a posar-se Reflex dins el passamuntanyes.

En el registre del pis els cossos d’inseguretat van trobar cafè fet, armes blanques, marques blanques, portàtils amb software pirata, i disfresses d’animals en perill d’extinció que els detinguts utilitzaven per passar desapercebuts entre la població civil.

El ministre de l’Interior, Pérez Rubalcaba, s’ha felicitat per no haver estat nomenat ministre d’Economia i també per la detenció de Txeroki, al que tothom, menys la mare de Txeroki, consideren el responsable de tots els comandos de la banda terrorista, ja que era l’únic que tenia trucades gratuïtes el cap de setmana, motiu pel qual els darrers atemptats sempre es cometien els dissabtes que no jugava l’Atlhetic per la tele.


... Avui que fins i tot els etarres en crisi s’escapen en bicicleta emulant Indurain, l’home que feia menys pulsacions per minut que la Fletcher ...

4 comentaris:

Danilsan ha dit...

Anava llegint el post i pensava amb els cicloturistes. Al final han sortit a la foto finish!!! Llarga vida a la bici!!!

Pegue Cogdogyang, tevetrés, pegpinyá!

Que se n'ha fet d'aquest intrèpid reporter?? Avui faré un brindis per ell!

Ramon ha dit...

Crec que l'intrèpid reporter continua "ega que ega"

Brindem per ell!

Anònim ha dit...

Amb la crisi n'hi ha molts que tornen a agafar la bici : des d'armstrong (dopingstrong) fins a fills de banquers disfressats d'okupes amb look bobmarleià que l'únic pel que brillen o que els hi brilla és la visa or que duen dins la jaqueta de ferroviari neohippie. Això si, la bici ha de ser una desengrasada de bicing bcn, que es el que es porta. Per a que quan pugis el passeig de gràcia et pensis que allò és el tourmalet.

Bona aquesta Ramon!

Un fan incondicional que ahir va trobar a faltar unes assistències que encara li deuen.

G10

Anònim ha dit...

Es el mateix txeroqui el protagonista d'aquella canço que feia aixi:
http://es.youtube.com/watch?v=hGRxeBEAbOg