dijous, 13 de novembre del 2008

O-ba-ma (o com la foto-finish de la cursa a la Casa Blanca finalment va sortir fosca)

De maratonianes eleccions al país dels banquers en perill d’extinció i de les hipotecades tortugues N.I.N.J.A. amb tendència a l’Hara-kiri; d’alegria desfermada a les files demòcrates: afro-ameriyanquis sense ritme que no saben jugar a bàsquet, latin-kings tartamuts amb estudis hip-hopencs, maquilladores de Hollywood divorciades del fill de Bin Laden i simpatitzants de la ultra-dreta amb greus desequilibris de tolerància, tots ells regalimant felicitat waltdisneyenca en veure’s alliberats de la dinastia Bush.

Per contra, decepció al bàndol republicà, que celebrà la derrota a les urnes coronant amb guillotina el rei de les patates, Mc Cain, condemnat a fregir-se durant 4 anys a l’oposició després d’obtenir uns resultats electorals que l’han situat al nivell del partit anti-taurí de Minnesota de Mar.

Amb anuncis més llargs que la trilogia del Senyor dels Anells; amb un discurs que a alguns experts recordava Martin Luther King i a d’altres a M. Burger King; i amb un eslògan que passarà a la història (però que ara no recordo), Obama ha aconseguit fer realitat el somni d'anar a viure a una casa aïllada amb jardí i llar de foc i no haver de patir per triar el color de la façana.

Mentrestant, l'antic llogater d'aquest pis de protecció oficial buida les prestatgeries de sudokus sense resoldre, de llibres d'auto-ajuda i de manuals per atacar preventivament en 10 lliçons, mentre espera el seu comiat per poder-se dedicar plenament a les tasques d'ayatollà en una mesquita de St Petersburg.

Nosaltres esperarem que els socis del K K Klan o d'altres col·lectius progressistes no rebin el nou president a la manera kennedyesca...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Siguin blancs, siguin negres, siguin grocs... Siguin republicans, siguin demòcrates... No importa, un cop entren dins la Gran Casa Pàlida (a mode Iniesta) segueixen sent americans. Segueixen sent com sempre. Només tenen una mentalitat, i ja sabem quina és.

Salut!

Anònim ha dit...

Hahahhahaha.

Genial el punt del color de la façana.

No deixis de fer-nos aparèixer el somriure setmanalment. Es la millor teràpia per superar la crisi més mediàtica de la història.

Que no ens l'haguem de menjar amb patates!

Guillem

Ramon ha dit...

Volem un pantone Iniesta. Muntem un grup de facebook?

"...i és evident que l'home ve de la patata..." La trinca

Salut a tothom i gràcies per venir

Danilsan ha dit...

A vore que pasa amb aquest del pantone #000000. Almenys aquest té educació (educació americana, però)

Ahir vaig veure com l'Iniesta sortia propulsat pel sostre entre guspires que li sortien del cul.

Per quan un post del Facebook?

Salut!

Anònim ha dit...

Obama era el millor candidat. Que ho faci bé o no està per veure. Però potser decebrà, en el sentit que la gent espera massa d'ell. Ah! I em preocupa quan es posa a fer discursos en pla predicador, com si digués misa i veies aquella imatge de la gent dient, quan acabava cada frase: "Yes, we can" (quasi equivalent a un "Amén") Em dóna mal rotllo, no ho puc evitar...

Ramon ha dit...

El post del facebook ja és al forn!

I el "yes we can" a mi em recorda "apoyaré el estatuto que salga de catalunya"

Malgrat tot, visc a Obama (del Nord)

Salut!

Anònim ha dit...

Gràcies per venir... i gràcies per venir!

Guillem

Ramon ha dit...

guillem,
missatge de jesús als reis?