dimarts, 17 de març del 2009

La llista Forbes, en crisi

Avui que per efecte de la crisi fins i tot es redueix la plantilla de milmilionaris, passant de 1.125 a 793 els aturats, jubilades i mileuristes amb una fortuna superior als 1.000 milions de dòlars (Andorres, Bermudes i sota-rajoles a banda).

Avui que Bill Gates manté la posició 1.0 tot i anar amb (poca) Vista, controlaltsuprimint-se 18.000 milions de beneficis per no haver sortit i tornat a entrar.

Avui que Ingvar Kramprad, fundador d'Ikea, ocupa el quart lloc en un podi d'automuntatge, amb 22.000 milions de dòlars estalviats a base d'alimentar-se dels frankfurts de les seves botigues, provocant-li, això si, una úlcera d'estómac del tamany de la prestatgeria BILLY.

Avui que Amancio Ortega, president de Zara, tot i vendre talles anorèctiques, segueix engreixant la seva llibreta XXL, arribant a la desena posició sense haver arrugat el "traje".

Avui que els constructors espanyols ja només apareixen a la llista de l'Inem.

Avui que s'apadrinen milmilionaris que també ploren, això si, en paradisos fiscals (en vies d'extinció).


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt divertit mestre!

Guillem

Anònim ha dit...

Avui que encara no surts a la llista (d'aturats) pots seguir escrivint igual i qui sap si algun dia en Forbes et vol adoptar....

Ramon ha dit...

Si amb el bloc acabo a la llista Forbes els/les col·laborador@s tindreu panera per Nadal, com a mínim.

Anònim ha dit...

Jo també soc un fidel seguidor,tot i que silenciós, del teu bloc. Però aquesta llista Forbes m'ha fet pensar en quina posició estaré; segurament ocupo posició de descens... m'hauré de reforçar per no patir a final de temporada.

et felicito pel bloc.

Ramon ha dit...

Benvingut Raül, i moltes gràcies per venir.

Així doncs, si la llista Forbes és la Champions, Bill Gates seria Messi?

Salut!

caterina ha dit...

Pobrets els que anomenes que diuen que també pateixen la crisi. Els veurem manifestar-se al carrer un dia d'aquests perquè no poden pagar la hipoteca i mantenir la família?