dilluns, 9 de març del 2009

Es busca planeta (de particular a particular)

Mentre les grans multinacionals posen en òrbita milers de treballadors a tot el món, obligant-los a descriure moviments el·líptics al voltant de les oficines de l'Inem, per efecte de la gravetat (de l'atur), la NASA feia de les seves i enviava dissabte passat la sonda Kepler a l'espai amb la intenció de trobar vida intel·ligent lluny de la Terra (havent certificat amb els programes de televisió que aquí això és centíficament impossible).

L'ambiciosa misió té la intenció de trobar planetes similars al nostre, en els que hi hagi els elements indispensables per a la supervivència; com són l'aigua, els caixers automàtics i els centres comercials.

Equipada amb un telescopi que faria les delícies de voyeuristes i espies madrilenys, i amb una càmera de 95 megapíxels, es fotografiaran durant més de 3 anys unes 100.000 estrelles. Amb les imatges obtingudes els científics pensen muntar un Hofmann per entretenir els dinars familiars dels propers 100 anys.

Per l'elevat cost s'intueix que l'operació l'haurien finançat empreses com Coca-Cola, angoixades només de pensar que hi ha vida en algun lloc del Sistema Solar i que no s'hi consumeixen els seus productes.

Nosaltres haurem d'esperar que Ryanair posi a la venda bitllets per a vols intergalàctics a 1€, tot i que això si, cobrant a banda anar al bany i utilitzar la bombona d'oxigen.

7 comentaris:

Alfred Abad i Gils ha dit...

Un bloc força apassionant Ramon, t'aniré seguint...

Cordial salutació

Alfred

Anònim ha dit...

Si al nostre planeta ja tenim un problema per a organitzar la gent, per què n'hem d'anar a cercar més a l'espai? No seria millor invertir aquest doblers de la NASA per solucionar altres coses? Com sempre els humans som especialistes a començar la casa per la teulada...

Ramon ha dit...

Gràcies Alfred, ja saps on som... ;)

Caterina, com dirien alguns:

"...i, hola què tal?
som els vostres amics de sa Terra
un planeta de pols i de merda
d'un inhòspit sistema solar

i, hola què tal?
jo he vingut a muntar es meu negoci
un complexe de luxe de l'hosti
per jugar a minigolf i a petanc"
Antònia Font. Taxi

Salut a tothom

Anònim ha dit...

Ja teniu raó, ja. Amb la feina que hi ha aquí i tanta gent a l'atur...

Ramon ha dit...

cosmonautes aturats...

Mestre Fecació ha dit...

"L'ambiciosa misió té la intenció de trobar planetes similars al nostre, en els que hi hagi els elements indispensables per a la supervivència; com són l'aigua, els caixers automàtics i els centres comercials"

molt bo Ramoni, encara ric ara

Ramon ha dit...

Salut Mestre londinenc!