dimecres, 11 de juny del 2008

Omplir el dipòsit (Ple. Dièsel Moet Chandon, siusplau)

Avui que davant les benzineres es fan cues exponencials de durada aproximable al període Pleistozè; que els treballadors van escortats per una representació de cada cos de seguretat de l'estat formant pilar casteller, folrat i (sobretot) emmanillat; que enlloc de manguera i guants de plàstic, s'utilitza decantador (i guants de plàstic) per abocar combustibles gran reserva amb denominació d'orígen; que per omplir el dipòsit (aviat en perill de sequera) cal fer-se una hipoteca (una altra?); avui que picats piquets informatius obliguen a kit-katejar a rossegadors transportistes amb ànims de lucre; que als supermercats s'esgoten les existències existencials, les caixeres esgotades, i les piles alcalines i els xiclets d'arran de caixa...

Avui que només em queden per vendre 3 moneders falsificats de Tous...per manca de previsió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I es que on són els temps aquells quan posàvem Gasoil Rondel Oro, on després de repostar encara et quedàven calers per un festival nocturn al Totem de Gralla?

Personalment, estic començant a treurem andròmines de casa mitjançant l'iBai (eBay pels anglesos) per tal que quan hagi de pagar a la benzinera ho pugui fer amb billets i no amb monedes. Perquè ara qualsevol miserable cèntim, com els que sempre hi ha a sobre la rentadora, els detectu a metros de distància.

Ja ho diuen que en època de guerra tot forat es trinxera, en aquest cas: En època de crisi benzinera, tot lo que puguis fer a pota, ho notarà la butxaca i també la targetota.

Bona nit.... i tapeu-vos!

Anònim ha dit...

Caram, caram, no sé si felicitar el post o el comentari. Aquesta nova versió de fill d'en Jobs supera tot el publicat amb 1.0. Qui ho ha escrit això? Deu ser que una setmaneta estudiant i deixant de banda tots els estupafaents han fet el seu efecte, per cert com ha anat la selectivitat?

Una pregunta, durant el pleistozè hi havia Tiranosaurus Rex (més tard bisonte, ducados i altres)? i si n'hi havia, quin combustible usaven, querozè (rima amb pleistozè)?

Recomanació del dia: http://www.quimiportet.com/blog/ (el blog no està malament tot i que no li arriba a la sola a 3alcub)

i a la mateixa web hi ha dues cançons del nou disc que encara no he tingut el plaer d'escoltar.

Salut i möët per la vena!

Anònim ha dit...

Avui parlo sobre aquest tema al meu blog. Tot plegat em sembla una mica massa exagerat. A les notícies ens ho repeteixen tant lo de la crisi, la vaga, etc que s'acaba creant una psicosi al final, segurament per res...

Ramon ha dit...

Bon dia,
fins avui no contesto als comentaris ja que he estat secundant, minutant i horejant la vaga dels transportistes d'internet, que han fet estreta la banda ampla.
Gràcies per les aportacions!

Després d'una cap de setmana de festival musical, crec que es mereix el següent post. Prepareu-vos!