dilluns, 5 de maig del 2008

Operació tornada

Caigut del cel, el nou ministre de treballs manuals, en actitud ryanairenca, companyia de low cost i infinites condicions, ofereix viatge d'anada i NO tornada als immigrants que, després de gaudir d'unes vacances al país, amb pulsera (i cadena) 24h en hotels per construïr, vulguin tornar als dinars de diumenge amb els sogres al país d'origen, en previsió de cues inèmiques de caràcter dragonkhanesc a l'estat espanyol i gràfiques d'aturats que farien les delícies dels que calcen peus de gat.
Baguette (de supermercat) sota el braç, marxen els nouvinguts finiquitats per l'explosió de la bombolla immobiliària.
Després de flirtejar hipotecàriament amb directors de banc d'interessos variables per comprar un habitatge en poblacions d'impossible pronunciació (sense vergonya), per poder reagrupar familiarment mitja nació en 30 m2 i posar en pràctica l'après després d'emular el film dels Marx; després d'aconseguir papers en funcionàries delegacions governamentals d'esmorzars de 7 hores; de rotular "Locutori Públic: El seny i la rauxa" tot i escriure de dreta a esquerra i no tenir l'ESO acabat, i de resar en polígons industrials mal orientats, tornen almendrament els paterencs turistes a les seves llars per emmarcar nostàlgiques nòmines de galàctic futbolista.

Avui tampoc ha plogut.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La cosa està fotuda i la bombolla ha esdevingut un vague record artístic d'en Pep Bou, però sort que de tant en tant et dignes a escriure i, - collons, no ho fot malament el xiquet -.

ànimus!!!

Ramon ha dit...

Un bombollista professional que també va de cap a l'atur...

Salut!

Anònim ha dit...

De tot el post m'he quedat amb el final;"Avui tampoc ha plogut" Transmet tanta resignació... :) Ànims, que d'aquí a uns mesos segur que us arriben tempestes d'estiu i us plou una miqueta!
Et llegeixo. Gràcies per la visita. M'agrada el blog! ;D