dijous, 8 de maig del 2008

Singing in the rain (o la possibilitat d'e-mular l'engripat Gene Kelly sense sortir del país)

Les tripartides pregàries a la moreneta (verge de rostre banyat per Sols ultraviolats en dermoestètiques corporacions) han fet efecte.
De res servirà doncs que empreses amb fòbia a l'aigua per por a veure encongits els seus beneficis, amaneixin el cel amb sulfats de plata procedents d'avionetes de camuflatge per dispersar, a la manera dels anyorats "grisos", una estratosfèrica manifestació cumulonímbica que a hores d'ara ocupa el cel del país i que no té intenció de finalitzar.
Podrem doncs estrenar el paraigües, aquell artefacte heretat d'avantpassats viscuts en èpoques diluvials i que ocupa un lloc preeminent en armaris empotrats, al costat de panificadores, cintes de fer footing i iogurteres desnatades.
Això si, els menuts de la casa (menors de 40 anys) hauran de passar per la Wikipèdia per esbrinar el funcionament de l'enigmàtic instrument que en èpoques torrencials feia les delícies de senyores acabades de "permanentar" en perruqueries de revistes de divulgació científica.
I tot l'aiguat cau mentre embarquen els primers vaixells des de Tarragona cap a la saharaui capital del país carregats d'ampolles reomplertes solidàriament i amb denominació d'origen.
Encara plou.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrraaa!!! Per fi has canviat la manera d'escriure perquè gent com jo (amb coeficient estàndard, sense anar begut) pugui entendre al 100% l'escrit. Enhorabona!!

P.D: Quan plou la festa s'acaba al Trèbol, que foten uns croissants passats d'oli tremendus!

Siau Fatxennnnda!! (Dit amb dificultat, ja m'entens)

Segueix Així!!

Anònim ha dit...

"Podrem doncs estrenar el paraigües, aquell artefacte heretat d'avantpassats viscuts en èpoques diluvials i que ocupa un lloc preeminent en armaris empotrats, al costat de panificadores, cintes de fer footing i iogurteres desnatades." Molt bo aquest fragment i quina ironia! Sé que tot i el que ha plogut encara teniu sequera però, si no he entès malament i si us serveix de consol, crec que aquest cap de setmana tornarà a ploure i podreu tornar a utilitzar l'artefacte heretat dels avantpassats hehe ;)

Ramon ha dit...

...3...2...1...0... i ja plou. Si això segueix així, munto una paraigüeria ;)