dilluns, 19 de maig del 2008

Si...H2O = tocat i enfonsat...llavors portava aigua a Barcelona


Mentre la Xina encara tremolava com un flam comunista per efecte dalailamenc, al festival de Cannes, un geriàtric Indy Jones emprenia el viatge imsersenc per Benidorm a la recerca de la taquilla perduda. W.Allen, d'altra banda, mostrava encara símptomes de deshidratació 1 any després d'haver rodat "Vicky, Cristina, Barcelona", la història d'un torero aficionat a la pintura i a la poligàmia que passava els dilluns a la masia insultant els jugadors del Barça.
Diumenge, després que els partits del govern es juguessin a cara o creu la seva participació a la manifestació, la gent de les terres de l'Ebre sortia al carrer, paraigües en mà, peregrinant amb el sant-nus anti-mini-transvassament, antic tub extractor de cuina de menú, mostrant certa insolidaritat envers els compatriotes barcelonins amants de les capbussades, sense compadir-se ni tan sols per la sequera que s'arrossega, per exemple, a can Barça.
I mentrestant plou a bots i barrals a tot el país. Però tant fa, ja que ara, a més, arriben vaixells francesos carregats d'aigua potable a preu de port esportiu per omplir piscines a ritme de multa municipal.

Avui queien quatre gotes quan he mirat per la finestra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El Barça necessita fer net, però que molt net. A veure si la temporada que ve té més sort.
La pel·lícula de Woody Allen ja tinc ganes de veure-la!
Doncs a Palma avui fa sol, després de tres dies de ploure intensament, sobretot ahir ;)

Anònim ha dit...

Un post sense previ avís...
M'agrada el "restiling" del blog i tu tan ben afeitat fas goig i tot.Encara que en l'anterior foto on només es veia el rellotge estaves molt millor.

A Reus a part de clavar ganivetades a tort i a dret, ja no hi plou.

Ramon ha dit...

No aneu dient que per Palma plou tant que haureu de portar aigua a BCN!

Aquest acte del Trapezi, certament, deixava molt que desitjar. Sort que no hi quedaven entrades!